Thuissupporter

We moeten nog steeds thuiswerken en dat is niet altijd even leuk. We missen onze collega’s, het even doornemen van het weekend bij het koffiezetapparaat, kantoorhumor en zelfs die ellenlange vergaderingen die uiteindelijk op niks uitdraaien ?. Laat je collega’s weten dat je aan ze denkt en stuur ze een beetje thuissupport! 

Bestel nu

Bestel de #thuissupport kaart nu voor € 1,50 per stuk (incl. BTW / excl. verzendkosten). Meer kaarten bestellen kan natuurlijk ook! Per set van 5 ansichtkaarten betaal je € 7,50 ( incl. BTW en verzendkosten).

Stuur je naam, adres + het aantal kaarten dat je wil bestellen naar: shop@vrouweninsport.nl of stuur een DM op instagram.

Wist je dat we met Vrouwen in Sport een complete set sportieve ansichtkaarten hebben ontworpen?

Stuur een kaartje aan je collega’s met wie je de tofste projecten zou organiseren. Je sportmaatje of je trainer op de sportschool die helaas de deuren nog steeds dicht moet houden. Of aan je familie en vrienden die je nu moet missen en extra wil supporten.

Laat ze weten dat je aan ze denkt met één van onze unieke ansichtkaarten. Natuurlijk ook leuk om thuis een plekje te geven of straks weer op kantoor aan de muur te hangen. Wie ga jij verrassen met een kaartje?

Set van 6 verschillende ansichtkaarten nu voor € 8,50 (incl. btw + verzendkosten).
Stuur je naam, adres + het aantal setjes dat je wil bestellen naar: shop@vrouweninsport.nl