Girls Jam Den Haag

Freerunning, een sport die steeds populairder wordt, ook onder meisjes en vrouwen! Speciaal voor deze power vrouwen wordt er door JUMP Freerun op zondag 12 januari een speciale Girls-Jam georganiseerd. En niet zomaar één! De Girls-Jam wordt gehouden in de grootste en nieuwste Freerunning zaal van Nederland in Den Haag.

Freerunning is een sport waarbij je je kunt ontwikkelen op fysiek, mentaal maar ook sociaal vlak. We springen van en naar obstakels, zwaaien aan stangen, bewegen over obstakels heen, klimmen overal op en uiteraard doen we ook veel salto’s en andere trucjes.

De Girls-Jam is speciaal georganiseerd door vrouwen en voor vrouwen. Samen of alleen dat gene doen wat jij leuk vindt om te doen. Misschien ben jij of ken jij een power vrouw en zien we jou samen met nog 50 andere vrouwen aanstaande zondag!

Voor vragen kun je terecht bij Bo Zuijderwijk of klik hier.


Meer lezen over Freerunnen? Check dan hier het interview met Saskia Neville