Imke van der Aar

Tegenslagen in de sport horen er helaas ook bij. Alleen hoe graag wil je iets? Ga je door of geef je op? Badmintonner Imke van der Aar heeft een lastige blessure achter de rug. ‘Ze wisten eerst niet goed wat het was en ik wist daardoor ook niet of ik nog wel kon doen wat ik het allerliefste doe; badmintonnen. Mijn motivatie werd steeds minder en het feit dat alles MOETEN werd, bezorgde mij de nodige zorgen. Maar door een spiegel voor te houden, met een psycholoog te werken, alles op een rijtje te zetten en vertrouwen in mijn hersteltraject te krijgen wist ik het zeker: De aankomende periode gaat zeker niet leuk worden, maar opgeven is geen optie! Dus je zult er doorheen moeten.

Het afgelopen half jaar heeft Imke vanwege haar herstel, zoals ze zelf zegt, ‘niets bereikt’ qua sport, maar is ze heel veel over zichzelf te weten gekomen en heeft ze flinke stappen gemaakt qua persoonlijke ontwikkeling. ‘Ik ben super blij om te kunnen zeggen dat ik nu weer terug ben. Fysiek fit, maar ook dat er weer een kop op zit die 1 richting op gaat!. Samen met Liberate.96 maakten ze deze mooie video. Check it out: