Schop onder mijn kont

Het eerste collegeblok van dit jaar zit erop. Vrienden en vriendinnen duiken de bibliotheek weer in om te stampen op hun tentamenstof. Voor mij nog geen colleges in het eerste blok, wel had ik met mezelf afgesproken om een verslag af te ronden. Doordat er eigenlijk te weinig structuur vanuit mezelf was, is dit niet gelukt en nu baal ik daarvan. Het doel om dit jaar af te studeren staat heel hoog en moet ik halen, maar soms zorgt dat ervoor dat ik het niet durf. Bang om te falen terwijl dat helemaal niet nodig is. Het is een naar gevecht wat ik urenlang met mezelf kan voeren zonder dat iemand het door heeft. Gelukkig heb ik na de zomervakantie hulp gezocht bij een student coach die mij helpt herinneren aan dat ik wil afstuderen dit jaar. Samen behouden wij het overzicht in mijn agenda. Hij zorgt ervoor dat ik mijn agenda niet te vol plan, maar ook niet te leeg. Als ik namelijk niks in mijn agenda heb staan voel ik helemaal geen druk en komt alles weer op het laatste moment aan. Herkenbaar?

Het verslag heb ik nu verschoven naar het komende blok. Het eerste college heb ik 17 november, maar daarvoor wil ik al even de boeken induiken. Dit jaar wil ik voorbereid zijn op dit vak en ga ik ervoor zorgen dat ik het haal. Ik heb een docent alvast benaderd voor bijles en ik ga er helemaal voor. Financieel management is absoluut niet een vak waar ik goed in ben, maar ook daar kan ik beter in worden, toch? 😉 Naast het lastige vak wil ik het verslag af hebben. De hoogste tijd dus om al mijn informatie te verzamelen en gewoon momenten in mijn agenda te blokken om echt aan de slag te gaan. Het excuus dat ik nog in het ritme moet komen geldt niet meer, het is eerder tijd voor een schop onder mijn kont!

In de vorige blogpost vertelde ik heel enthousiast over mijn nieuwe parttime baan om een organisatie te ondersteunen op het gebied van social media. Ik ben zelf al jaren actief met Instagram en ik vind het leuk om andere bedrijven hier mee te helpen. Ik denk dat ik best mag zeggen dat ik goed ben geworden in stortytelling op social media. Inmiddels heb ik een vaste groep volgers op Instagram en ben ik laatst zelfs voor het eerst herkend door twee meiden! Mijn eerste keer met een volger op de foto. Heel onwennig, maar ook zo gaaf! Het blijken dus toch echte mensen te zijn die mij volgen, haha.  

Helaas heeft het bedrijf waar ik voor werk momenteel minder werk voor mij liggen en ben ik dus (weer een soort van) terug bij af. Het houdt je scherp zullen we maar zeggen. En nu kan ik meer tijd besteden aan mijn nieuwe platform over vrouwenwielrennen en sta ik er steeds meer achter om mijzelf alvast in te schrijven bij de KVK zodat ik ook als freelancer aan de slag kan.

Aan de ene kant baal ik dat het bedrijf nu weinig voor mij heeft liggen, maar tegelijk biedt het wel tijd om even te knallen aan school en het platform. In januari wil ik het lanceren en vanaf daar veel vrouwen motiveren en inspireren om lekker veel te fietsen. Daarnaast hoop ik gewoon steeds meer bedrijven te mogen helpen met hun social media, daar krijg ik echt energie van.

Voor mijn platform mag ik binnenkort naar Papendal om te sparren over de nieuwe app van de KNWU. Zij hebben Fondo ontwikkeld, een app waarbij je traint voor een bepaald doel. De aftrap van deze samenwerking was in Engeland, waarbij ik mee mocht naar het WK wielrennen op de weg. Echt een enorme eer om hiermee naartoe te mogen. Ondertussen heb ik ook een nieuwe samenwerking opgezet. Ik mag mezelf nu namelijk Liv Ambassadeur noemen! Dit betekent dat ik gekoppeld ben aan een Liv/Giant winkel in Groningen. De betreffende winkel ga ik helpen met online zichtbaarheid en we gaan samen toffe evenementen organiseren om meer vrouwen te helpen op de fiets. Helemaal passend bij mijn platform dus! 

Nu eerst mezelf dus een schop onder mijn kont geven en aan de slag voor school. Zodra ik de motivatie mis, lees ik gewoon mijn eigen blog terug als extra reminder. Want halen ga ik het sowieso.

Ondertussen kan je mij volgen op Instagram.