VIVA400 Nominaties bekend!

Hij is er weer: de VIVA400! Dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Een extra shout-out naar alle genomineerden Krachtpatsers.

Vrouwen die over een onuitputtelijk uithoudingsvermogen beschikken als het gaat om body en mind. Als landbeschermer of adrenalinejunkie willen zij met hun fysieke inspanning de wereld inspireren.

Tof om o.a. Selena Piek, Ginger de Weert, Bo Kramer, Anne Bavelaar, Elis Ligtlee, Sylvia Karres en Arlette van der Meulen – van Cleeff, Beitske Visser en Leonie Henrich terug te zien tussen nominaties. We zijn extra vereerd met de nominatie van Suuz, een van de oprichters van het platform Vrouwen in Sport.

Welk krachtpatser verdient volgens jou absoluut een VIVA400-award? Stem op jouw favoriete VIVA400-vrouw en wie weet gaat zij op 12 december wel met een award naar huis. Stemmen kan tot en met 2 december 2019.

VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd.

STEM NU!