EsportsX - 18 oktober

De wereld van marketing verandert de komende jaren onmiskenbaar door de opkomst van esports. Deze markt is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid en biedt vele mogelijkheden om nieuwe generaties te bereiken. Een van de redenen dat we hier vorig jaar een blog over schreven voor Women’s Next. Toen nog met de titel; Esports: is it a man’s world? Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn we benieuwd hoe het er nu voorstaat. Welke ontwikkelingen zijn er gaande? Wat kun je als merk/organisatie met Esports en wat kunnen we, nu al, van deze tak van sport leren?

Op vrijdag 18 oktober vindt in Rotterdam Ahoy de grootste esports conferentie van Nederland plaats; EsportsX. Het evenement kent een interactief programma met meer dan 25 nationale en internationale experts. Zo zijn de Head of Growth & Esports van Formula 1, Brand Engagement Manager van Vodafone en de Director Global Events van Disneyland Paris aanwezig. In aanloop naar EsportsX maken we verschillende artikelen en interviews rondom esports en komen we binnenkort met een mooie kortingsactie. Benieuwd? Meld je aan voor de nieuwsbrief en neem alvast een kijkje op: https://esportsx.nl voor meer informatie, sprekers en het programma.