De demarrage van vrouwen in sport & ondernemen

Ben jij erbij tijdens de Boels Ladies Tour?

Van 3 tot en met 8 september a.s. staan tijdens de Boels Ladies Tour in Nederland de 15 beste UCI teams van de wereld aan de start met toppers als wereld- en olympisch kampioene Anna van der Breggen en Nederlands Kampioene Lorena Wiebes.  

Vrouwen presteren over de hele linie uitstekend. Niet alleen in sport, ook in ondernemen. Topsport én top ondernemen hebben dan ook veel parallellen. Terwijl de allerbeste wielrensters tijdens de vierde etappe (135,6 km) op weg zijn van Arnhem naar de finish in Nijmegen gaan we onder leiding van journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries dieper in op die Road to Success van vrouwen in topsport en ondernemen.

Tijdens de #LadiesOnly Meeting De demarrage van vrouwen in sport & ondernemen  ontmoeten topvrouwen, toptalenten en talenten in spé elkaar in een statige en tegelijk inspirerende topsport ambiance. In een twee uur durend programma mixen we in een collegetour-achtige setting boeiende verhalen van powervrouwen met vragen uit de zaal. Wij zijn op zoek naar topvrouwen, aanstormend talenten of talenten in spé die hun verhaal willen vertellen óf die willen leren van de topvrouwen in de zaal.

Ben je topvrouw, aanstormend talent of talent in spé, reserveer dan zaterdag 7 september in je agenda!

Het programma voor de meeting ziet er voorlopig als volgt uit:

10.30 uur      Ontvangst met koffie, thee 

11.00 uur      Aanvang Ladies Meeting met toptalks

13.00 uur      Netwerkmoment met een ‘bite’ (lichte lunch)

13.45 uur      Vertrek richting BLT-venue naar de Ladies VIP en het promodorp aan de Waalkade 

14.32 uur      Verwachte finish van de Boels Ladies Tour 

Na afloop van de bijeenkomst bezoeken we op de Waalkade in Nijmegen de finish en het promodorp van de Boels Ladies Tour. Het promodorp is een plek waar health en lifestyle de boventoon voeren, waar de teambussen staan en de winnaressen worden gehuldigd. En hoe kan het ook anders, waar het aanbod vooral gericht zal zijn op ladies. Het is tenslotte niet voor niets de Boels Ladies Tour, uiteraard is iedereen van harte welkom in het promodorp.

Ben je ondernemer met een specifiek aanbod voor ladies op het gebied van sport- of fietskleding, fietsen, gezondheid, verzorging of lifestyle, dan is er de mogelijkheid om te participeren in het promodorp.  Dat kan zowel op de finishlocatie in Nijmegen op zaterdag 7 september als in Arnhem (Sonsbeekpark) op zondag 8 september.

Deelname is gratis!

Meer informatie? Stuur dan een mail naar Nanda@wrinkleworks.nl of regine@wrinkleworks.nl