Carolien Visser

Carolien Visser (27) is videoproducer, eigenaar van CAVIDEO en oprichter van The Hard Way to Succes. Daarnaast is ze werkzaam bij de KNGU en traint ze zo’n 4 á 5 dagen per week om haar tomeloze energie kwijt te kunnen. Carolien neemt je deze week mee o.a. mee naar Amsterdam, Nijmegen, Papendal en haar thuiswerkplek in Almelo.

Woensdag
Vandaag een dagje naar Vondelgym in Amsterdam voor mijn klant Eleiko; de grootste en Olympische producent van weightlift materiaal. Een maand geleden vloog ik voor deze klant nog naar Italië om daar opnames te maken van een Olympische weightlifter, vandaag waren de opnames met eigenaren Arie Boomsma en Marvin Michel en CrossFit atlete Nienke van Overveld. Als ik moet filmen in een gym probeer ik dit altijd te combineren met mijn eigen training. Zo trainde ik ‘s ochtends mee met de meiden van Vondelgym en kon ik de hele middag verder achter mijn camera staan. Uiteindelijk hele toffe opnames gemaakt voor de ‘define your strong’ video’s waarin verschillende mensen binnen de sport vertellen wat voor hen sterk zijn betekend. Altijd een feestje om met Arie te werken, de man is echt zoals hij ook op TV is, zelfs nóg vriendelijker 🙂 Het resultaat is binnenkort te zien op social media!

Donderdag
Zoals hierboven al vermeld train ik zelf ook veel! Mijn hele leven heb ik geturnd en ben ik ‘gewend’ geweest om 4 á 5 keer per week te trainen. Dat patroon is voor mij nog steeds heel belangrijk. Ik volg mijn eigen schema en ben zo’n 2 uur per dag bezig met CrossFit trainingen. In 2017 was ik heel erg actief in het wedstrijdveld en behaalde ik de Lowlands Throwdown; de grootste wedstrijd van de Benelux! Nu ik een stuk drukker ben met mijn werk, train ik vooral om fit te blijven en om m’n hoofd even helemaal leeg te kunnen maken in stressvolle perioden. Wie mij goed kent snapt heel goed waarom ik zo’n 10 uur in de CrossFit kerk sta (yes, de plek waar ik train is een omgebouwde kerk, echt heel vet), mijn energielevel is nogal bovengemiddeld :).

Maandag
We maken even een sprong naar maandag, want het weekend had ik weinig werk gerelateerde dingen gepland staan. Waarin ik een jaar geleden nog het liefste elke dag vol plande (inclusief weekenden) ben ik nu wat beter geworden in de balans tussen werk en privé (en dan vooral verplicht vrije dagen hebben). Ik werk vaak zo’n 2 á 3 keer per week thuis om concepten te maken, te editen of de boekhouding te doen. Wanneer ik spierpijn heb van de training begin ik de dag vaak een uurtje rustig met een bakje koffie op de bank… en wanneer ik dan nog een bakkie wil pakken rondt Nebbie de mail even af, super efficiënt en totaal werk gerelateerd natuurlijk 🙂 Uiteindelijk verplaats ik dan toch echt naar mijn bureau! De rest van de dag stond in het teken van het afronden van kleine dingen en het maken van Social Media posts. Ik beheer 3 grote kanalen voor klanten. Vaak begin ik elke week met het maken van een alle nieuwe posts zodat ik ze de rest van de week alleen nog hoef te posten.

Dinsdag
Een hele volle dag die ik even wil opsplitsen in drie delen, want er staat vandaag veel gepland in Nijmegen. Naast mijn eigen bedrijf werk ik parttime in dienst van de KNGU – Dutch Gymnastics. Als content specialist ben ik verantwoordelijk voor alle media rondom de afdeling topsport. Zo heb ik in de afgelopen twee jaar. alle social media van Dutch Gymnastics volledig opgebouwd en gevuld. Het Instagram account zit nu zelfs al op bijna 19K volgers! Deze ochtend maakte ik nieuwe foto’s en video’s van de turndames van Oranje.

Na de training was het tijd voor een bijeenkomst met TeamNL over de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Chef du mission Pieter van den Hoogenband was aanwezig om de dames niet alleen te inspireren met zijn verhaal maar ook samen met zijn collega’s te laten zien hoe het Olympisch dorp eruit zal zien en waar ze rekening mee dienen te houden. Ook hier heb ik weer wat opnames gemaakt die in de video serie van de dames verwerkt zullen worden; The Force is Grace – Road to Tokyo.

Samen met Céline van Gerner, Naomi Visser, Sanna Veerman en Elze Geurts ben ik op pad gegaan om een vette fotoshoot te doen voor het platform; The Force is Grace. Op deze website staat alles wat je als fan en sportliefhebber wil weten van de turnsters. We willen de dames en de sport in een ander daglicht zetten en laten zien dat het echte topsport vrouwen zijn die skills hebben waar de meeste mensen alleen van kunnen dromen. Meer resultaten zullen binnenkort te zien zijn op de site en natuurlijk op  Instagram.

Woensdag
Na een volle dag op locatie probeer ik altijd de dag erna thuis in te plannen. Zelfs met mijn energielevel is zo’n dag best vermoeiend en vind ik het heerlijk om vervolgens in alle rust alles uit te werken. Zoals ik bij de eerste foto vermelde mocht ik een maand geleden naar Italië om voor Eleiko te filmen, de edit van deze korte documentaire is in volle gang… en belooft heel tof te worden.

Donderdag
Op naar Papendal voor een afspraak over de samenwerking met TeamNL qua content richting het WK Turnen in oktober. Vervolgens daar nog even doorgewerkt en toen weer door naar de training. Ik zit elke week wel zo’n 3 á 4 dagen op de weg. Ik woon in Almelo(ooooo) dus je begrijpt, ik maak heel wat kilometers :).  Gelukkig vind ik het geen enkel probleem om lang in de auto te moeten zitten. Omdat ik in Enschede train en dat ook nog wel zo’n 30 minuten rijden is probeer ik altijd meteen door te gaan vanuit werk. Deze week meer dan 800km gereden en dus zo’n 10 uur aan live karaoke :-).

Het leukste van werk is dat komende week er weer totaal anders uitziet en ik zo iedere week andere dingen mee mag maken. Ik werk met de meest leuke mensen en kom op ontzettend veel toffe plekken. Zo rij ik naar Den Bosch voor opnames van Trampoline springsters en Acrogymnasten voor DG The Finals in Ahoy wat eind juni plaatsvindt (yes ik werk samen met José Holster daarvoor, haar werkweek kun je hier terugvinden), ga ik een dag naar Utrecht om bij een van mijn leukste klanten UnScared CrossFit te werken en te trainen en ga ik de video’s van Eleiko verder afronden. De week erop werk ik voor een groot CrossFit event voor Reebok en film ik 3 dagen lang hun topatleten. Not bad to be CAVIDEO 🙂