FED CUP

In samenwerking met de KNLTB organiseerden we op zaterdag 9 februari het Vrouwen in Sport x Fed Cup event. Voorafgaand aan de twee wedstrijden werden alle gasten ontvangen in de Maaspoort in Den Bosch. Namens de KNLTB presenteerden Ellen Julius (communicatie) en Pascal Kamp (marketing) de nieuwe plannen rondom Toptennis en de campagne, Beleef het beste. Na afloop stond er een heerlijke lunch geserveerd en was er tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Het blijft mooi om te zien welke (nieuwe) connecties er meteen gelegd worden.

Fed Cup
Na de lunch was het aan Richèl Hogenkamp en Arantxa Rus om de strijd met Canada aan te gaan. In een volle en oranje gekleurde Maaspoort lukte het beide speelsters helaas niet om de winst te pakken. Canada bleek te sterk waardoor de Nederlandse tennissters niet mogen spelen voor promotie naar wereldgroep 1.