EK Beachvolleybal

De tweede editie van het Vrouwen in Sport netwerk event vond plaats op donderdag 19 juli in Utrecht, tijdens het DELA EK Beachvolleybal!

Voorafgaand aan de wedstrijden organiseerden we in PK bar & kitchen een netwerkborrel met verschillende tafelsessies. Op die manier konden alle aanwezigen aan de hand van verschillende thema’s kennis met elkaar maken. Na afloop stonden de achtste finales bij de vrouwen op het programma en werden de laatste twee poulewedstrijden bij de mannen afgewerkt. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel op Neude.

DELA EK Beachvolleybal
Van 15 t/m 22 juli 2018 werd in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht het EK Beachvolleybal gespeeld. Topsport en fun gingen daarbij hand in hand. In en rond de vier stadions zorgden dj’s, dansers en artiesten voor een fantastische sfeer. Side events, show en entertainment zorgden ervoor dat het EK veel meer werd dan alleen beachvolleybal. De Europese titel ging bij de dames naar Keizer/Meppelink.