Oranjeleeuwinnen - Noord-Ierland

De OranjeLeeuwinnen speelden op vrijdag 6 april 2018 in Eindhoven de WK kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. In SX organiseerden we vooraf aan de wedstrijd de eerste editie van het vrouwen in sport netwerk event. Met ruim 40 vrouwen trapten we af met presentaties van scheidsrechters Vivian Peeters en Nicolet Bakker en werd er vooruitgeblikt op de wedstrijd. In Grand Café de Stip stond de borrel klaar en was er tijd om nader kennis te maken en te netwerken. Met het toetje in de hand vervolgden we de avond naar het stadion voor de aftrap van de wedstrijd.

Oranjeleeuwinnen
In het Philips Stadion in Eindhoven werd het door de Oranjeleeuwinnen een extra mooie avond. Met 30.238 toeschouwers werd er met 7-0 gewonnen van Noord-Ierland. Door de winst verstevigden de OranjeLeeuwinnen hun koppositie in de WK-kwalificatiepoule.